Pastruese
  • 049566300
Skaduar
Life Fitness Peja
Pejë
Mirëmbajtje
Full Time
Përshkrimi

 

Te kete provoje pune,te respektoj rregullat dhe orarin e punes. 

Per me shume info kontakto ne tel 049566300

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323