Social Media Customer Care
Skaduar
Sport Vision Kosova
Prishtinë
Social Media
Full Time
Përshkrimi

 

Përgjegjësitë

Komunikimi me klientë në rrjetet sociale.

Regjistrimi i porosive në webfaqe.

Përgaditja e porosive dhe regjistrimi në sistemin e postës.
 

Kualifikimet

Të paktën një vit përvojë në fushën e shitjeve online përkatësisht në industrinë sportive.

Aftësi të shkëlqyera komunikimi, motivim i lartë, përkushtim dhe besueshmëri.

Dërgo CV në pune@sportvision-ks.com

Ju lutemi që në Subject të shkruani pozitën për të cilën aplikoni.

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323