Agjent Shites
  • 038701311
Skaduar
Awinita
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

“ A W I N I T A “ - P R I S H T I N Ë  

K O N K U R S  

Përshkrimi i detyrave:  

  • Agjent për punë në teren.


Kushtet e kërkuar: 

Shkathtësi komunikimi dhe njohës i nivelit mesatar të punës me kompjuter. 

Mundësia e aplikimit: Online 

Informacionet:  

Email:info@awinita.com 

Tel.fix. 038 701 311 

Tel.mob.045 534 826 

Konkursi mbetet i hapur deri me datë 01.08.2022 

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323