Telefoniste
 • 048132132
7 ditë
Hajde
Prishtinë
Telekomunikim
Full Time
Përshkrimi

 

Hajde Food Delivery shpall konkurs për një pozitë pune:

Telefonist-e

Përgjegjësitë dhe detyrat e punes:

 • Të kontaktoj me klientët për konfirmimin e porosive
 • Të ketë mirësjellje me klientet gjatë komunikimit
 • Ti njof mirë adresat dhe lokacionet ne qytetin e Prishtinës
 • Merret me kordinimin e shoferave ne porosi
 • Rroga bazë është 450€
   

Kërkesat:

 • Preferohet të ketë të paktën 1 vit përvojë pune paraprake në pozicione të ngjajshme.
 • Të ketë njohuri bazike për llogaritje, faturim, njohje të paisjeve digjitale për faturim.
 • Të ketë mirësjellje dhe etikë pune.

 

Te interesuarit te dergojne nje C.V. te shoqeruar me nje fotografi te koheve te fundit ne adresen e e-mailit:info@hajde.market ose ne viber ne nr +383 48 484 701

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323