Mirëmbajtëse, Asistente e Shërbimit të Ushqimit, Kuzhiniere & Vozitës
  • 049-178-404
Skaduar
American School of Kosova
Prishtinë
Gastronomi Logjistike Mirëmbajtje
Full Time
Përshkrimi

 

The American School of Kosova është në kërkim të disa kandidatëve potencial të suksesshem për pozitat e hapura si mëposhtë për vitin akademik 2022/23.

MirëmbajtëseAsistente e Shërbimit të UshqimitKuzhiniereVozitës

 

Kriteret e Përgjithshme: 

Kandidatët potencial duhet të kenë minimumi 2 vite përvojë pune në pozitën e aplikuar, aftësi bashkëpunuese & aftësi të mira të shërbimit ndaj klientëve. 

Të interesuarit për këto pozita mund të aplikojnë duke dërguar CV e tyre në [email protected] deri më 31.08.2022, duke e cekur pozitën për të cilën aplikojnë.

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2356
63
553
1468