Inxhinier të Ndertimatrise, Inxhinier të Makinerise, Inxhinier të Elektrikes , Inxhinier të Hidroteknikes, Arkitekt
  • +381 38 600 661
Skaduar
Mabco Constructions shpk
Fushë Kosovë Ndërkombtare
Ndertimtari
Full Time
Përshkrimi

 

Për pranimin e 

- Punëtorëve për punë jashtë vendit KAZAKISTAN – Astana 

Pozita :
1.Inxhinier të Ndertimatrise      5 (pozita )
2.Inxhinier të Makinerise           5 ( pozita)
3.Inxhinier të Elektrikes              5 (pozita) 
4.Inxhinier të Hidroteknikes      5 ( pozita)
5. Arkitekt                                     5 (pozita )


KUSHTET:

1.Diploma universitare. 
2.Të kenë dëshmi mbi përvojën e punës. 
3.Të kenë moshën jo më e vjetër se 50-55 vjet 
 

Të gjithë aplikuesit do të i nënshtrohen intervistimit.
Konkursi mbetet i hapur 15 dite  nga dita e publikimit në mjetet e informimit.

 Kandidatët e interesuar , aplikacionet për konkurim i marrin në Zyret e " MABCO - CONSTRUCTIONS " shpk   Adresa:  Rr: Aziz Abrashi nr .140   zona  Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë çdo ditë pune prej orës 

08:00 - 16:00.

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2356
63
553
1468