Zëvendës Menaxher Marketi, Arkëtar
Skaduar
KAM Market
Prishtinë
Arkë Menaxhment
Full Time
Përshkrimi

[email protected] 

Tagged as: Arketar, Kam Market, market, menaxhment, prishtine, Retail, Zevendes Menaxher

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2356
63
553
1468