Menaxher, Zëvendës menaxher & Shitës/e
  • 045-100-844
Skaduar
AZTECH
Ferizaj
Shitje
Përshkrimi

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Kompania AZTECH shpall konkurs  - vende të lira pune për pozitat:  

 

Menaxher, Zëvendës menaxher, Shitës/e në FERIZAJ
 

Kualifikimet:

·        Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm

·        Preferohet përvojë pune relevante,

·        Të jetë metodik dhe i/e organizuar,

·        Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve,

·        Njohuri shumë të mira në produktet që shet kompania,

·        Preferohet leje e vozitjes (kategoria B), 

·        Preferohet të jene me vendbanim afër,

·        Aftësi të shkëlqyera komunikuese  me klientët.

Ne ofrojmë:

·        Orar fleksibil të punës, 

·        Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun Kosovarë, 

·        Mundësi reale të zhvillimit profesional,

·        Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit, dhe

·        Pagë konkurruese

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: [email protected]

Afati për aplikim deri me datë: 18.08.2022

Për informatën tuaj,vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5867
101
1363
5673