Limari
  • +38349162833
Skaduar
Auto Ngjyrosje Fatoni
Prishtinë
Te tjera
Full Time
Përshkrimi

 

Njoftim

Mundësi punësimi për limari dhe ngjyrosje, në Auto Ngjyrosje Fatoni.

Njohurit e punës:

• Riparimi i pjesëve të dëmtura

• Montimi dhe çmontimi i pjesëve të automjeteve

• Ngjyrosja dhe formimi i sipërfaqeve të automjeteve

Kualifikimi i nevojshëm:

• Shkollë profesionale

• Përvojë pune profesionale

• Aftësi të shkëlqyera për të punuar në ekip

• Vetë-inciativë dhe ndjenjën e përgjegjësisë

Për më shumë informacione ju lutem na kontaktoni në nurmin e telefonit: +383 44/49 162 833

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3000
190
814
2276