Puntore në gjuhen turke
  • 044209230
Skaduar
Bariś Seyitoglu
Prishtinë
Te tjera
Full Time
Përshkrimi

Kërkojmë puntore që flet gjuhen turke.

Pagesa mund të jetë me rrogë ose përqindje.

Për më shumë kontaktoni në: 044209230 ose 048701061

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3000
190
814
2277