Kontrolluesi (f/m/d) // Controller (w/m/d)
 • 049 670 001
Skaduar
KoCon
Pejë
Administrate Burime Njerëzore Menaxhment
Full Time
Përshkrimi

Kontrolluesi (f/m/d) // Controller (w/m/d)

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Mirëmbajtja dhe zhvillimi i mëtejshëm i sistemit ekzistues të raportimit
 • Zhvillimi dhe zbatimi i raporteve dhe KPI-ve të reja
 • Përgatitja e raporteve, analizave ad hoc dhe llogaritjeve të profitabilitetit
 • Interpretimi dhe nxjerrja e të dhënave dhe proceseve kritike
 • Zhvillimi dhe ndjekja e rekomandimeve për veprim për departamentet e specializuara
 • Përpunimi dhe analiza e synuar e sasive të mëdha të të dhënave
 • Mirëmbajtja dhe zhvillimi i mëtejshëm i softuerit të raportimit

Profil

 • Studime komerciale të përfunduara me sukses ose trajnim komercial të nivelit më të lartë
 • Eksperiencë profesionale në fushën e kontrollit ose financave, mundësisht në një shoqëri tregtare moderne
 • Stili i punës te jet analitike, i strukturuar dhe në kohë, si dhe një afinitet i lartë për numrat dhe sistemet
 • Përvojë në trajtimin e sasive të mëdha të të dhënave
 • Orientimi i shërbimit me standarde të larta cilësore, i karakterizuar nga orientimi në zgjidhje dhe vëmendje ndaj detajeve
 • Njohuri shumë të mira të MS Office, veçanërisht Excel
 • Përvoja me MS Navision dhe/ose Power BI do të ishte avantazh
 • Njohuri të mira të gjuhës gjermane

Cfare ofrojme ne:

 • Page kënaqshme
 • Kontrate pune afatgjate
 • On the job training
 • Mundesi avansimi ne pozite
 • Pajisjet moderne të punës
 • Pune internacionale
 • Një ambient pune moderne dhe i orientuar drejt së ardhmes
 • Hapësirë për idetë tuaja dhe zhvillimin personal

Të interesuar? Apliko tani!

Na dërgoni dokumentet tuaja të aplikimit ne E-Mail hr@koconshpk.com
„KoCon“ SH.P.K” Rr. „Mbretëresha Teutë“ – Semitronix Center Pejë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5372
144
1299
4863