Monter
  • Jo Publik
  • dukagjin.ademaj@binni.biz
11 ditë
BINNI
1
Full Time
Prishtinë
Mobileri
Banner
Përshkrimi

Konkurs për montera shtes në BINNI Vushtrri,

Monter

Pozita e kërkuar më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasysh që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe përkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtorë ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kandidatët kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale,
  • Përvojë së paku 3 vite
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt gjate procesit te montimit
  • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
  • Sjellje korrekte ndaj klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kërkesave.
  • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve ne terren

PAGESA: Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi në: shemsi.fazliu@binni.biz

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !