SHËRBIM NDAJ KLIENTIT (M/W/D) POROSI POSTARE (50)
Skaduar
Avedo Kosovo LLC
Prishtinë
Call Center
Full Time
Përshkrimi

Për pikën tonë më të re Avedo Prishtina, kërkojmë Customer Service (m/w/d) Versandhandel me gjuhë gjermane me orar të plotë ose me gjysëm orari.

 

Përfitimet e tua

 • 900 € brutto + Bonus në bazë të Performancës
 • Vend pune të sigurt me orar të plotë ose të pjesshëm
 • Vendosje e menjëhershme në vendin e punës me trajnime të paguara
 • Benefite të ndryshme për punëtorin (para për shujta, bonus për besnikëri...)
 • Zyre moderne në zemër të Prishtinës

 

Detyrat e tua

 • Përpunim telefonik i kërkesave të klientëve për produkte në një Online Shop, përpunim i procesit të porosisë dhe ndjekje e porosisë së dërguar
 • Përcjellja e klientit gjatë procesit të porosisë
 • Përpunimi kompetent dhe përfundimtar i pyetjeve të klientëve
 • Të sigurohet kënaqshmëria e klientëve dhe të plotësohen kërkesat e cilësisë së punëdhënësit

 

Profili yt

 • Njohuri të mira të gjuhës gjermane në shkrim dhe në të folur
 • Njohuritë e mira kompjuterike (p.sh. MS Office) përbejnë avantazh]
 • Aftësi të mira komunikative
 • Njohuri themelore të punës me klientë dhe shitje, si dhe kënaqësi në telefonata

 

Po kërkon një punë të re? Atëhere Avedo Prishtina është punëdhënësi yt i ri! Ne jemi specialist në Marketingun e Dialogut dhe me 22 qendrat tona të thirrjeve në Gjermani dhe Evropë, ne kujdesemi për kontaktin direkt në mes të klientëve dhe kompanive.

Pa marrë parasysh moshën, i ri a po i vjetër, me përvojë apo pa përvojë, tek ne jeni të mirëpritur.

E kemi zgjuar kureshtjen tuaj? Atëherë ne duhet të njoftohemi patjetër. Iu mungojnë dokumentet për aplikim? Nuk ka gjë! Sepse për të lënë takim me juve për tu njoftuar, neve na duhet vetëm emri dhe mbiemri, numri i telefonit dhe emaili juaj. Me padurim e presim aplikimin tuaj online. Suksese!

 

APLIKO TANI: https://cutt.ly/o1cnhpb

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771