Shankist, Kamarier
  • Jo Publik
Skaduar
Viva Fresh Store
Fushë Kosovë
Gastronomi
Full Time
Përshkrimi

Dërgo CV ose Aplikacionin në recruiting@vivafresh-rks.com

ose në pikat e Viva Fresh Store në Sllatinë

ose apliko këtu: https://vivafresh-rks.com/aplikimet/apliko-per-restaurant-sllatine/

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3467
197
944
2807