Kamarier (1), Shankist/Bartender (1), Ndihmese Kuzhinjere (1)
  • +383 (0) 49 206 092
  • agnesageca@gmail.com
8 ditë
Sonder SH.P.K
3
Full Time
Prishtinë
Gastronomi
Banner
Përshkrimi

Sonder ka shpallur vende të lira pune për pozitat:

  • Kamarier (1)
  • Shankist/Bartender (1)
  • Ndihmese Kuzhinjere (1)

 

Të gjithë të interesuarit të na kontaktojnë në numrin e telefonit: 049206092 si dhe ti dërgojn CV-në e ne sonder.prishtina@gmail.com 

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !