Administratë – Asistent/e e zyrës, Teknik i IT-së ose Telekomunikacionit, Mirëmbajtëse
Skaduar
DIBARCOM L.L.C
Prishtinë
Administrate
Përshkrimi

Kompania “DIBARCOM L.L.C” Me qëllim të rritjes së kapaciteteve humane, hapë konkurs për pozitat vijuese:

 • Administratë – Asistent/e e zyrës (1 pozitë)
 • Teknik i IT-së ose Telekomunikacionit (1 pozitë)
 • Mirëmbajtëse (1 pozitë)

Administratë – Asistent/e e zyrës

Kërkojmë t‘i bashkohetekipit tonë një person me atribute të larta, pozitive, me integritet, dinjitet dhe profesionalizëm.

Ju do të jeni "pasqyra" e kompanisë sonë dhe do të siguroheni që klientët të jenë dhe të ndihen të mirëseardhur.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Organizon punën në administratë;
 • Përgjegjëse për mirëmbajtjen e kalendarit ditor të drejtorit ekzekutiv;
 • Kujdeset për dokumentacionin e kompanisë;
 • Kujdeset për mbarëvajtjen e proceseve sipas standardeve
 • Menaxhon email-at zyrtare të kompanisë;
 • Organizon takimet dhe pranon mysafirët;
 • Merret me ankesat dhe kërkesat specifike te klientëve
 • Transmeton informacionin tek personelii duhur në kohë e duhur
 • Përditëson informacionet rreth konferencave, seminareve, trajnimeve dhe rezervimeve tjera
 • Bashkëpunim të ngushtë me të gjitha departamentet,
 • Kryen detyratë tjera që mund të dalin në varësi nga kërkesat e stafit dhe menaxhmentit të kompanisë.

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Aftësi të mira komunikuese në të shkruar dhe në të folur;
 • Efikas/e në punë ekipore;
 • Duhet të përdorë maturinë në punë dhe gjatë detyrës me njerëz;
 • Duhet të jenë të motivuar dhe me etikë të lartë pune.
 • Të ketë njohuri të paketës MS Office;
 • Aftësi për të qëndruar i/e qetë nën presionin e kohës
 • Aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës
 • Të ketë vetiniciative, ambicie, besnikëri dhe konfidencialitet.
 • Patentë shoferi – Kategoria B (e preferueshme)
 • PËRPARËSI NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE
 • Kusht të jetë student/e ose me bachelor të përfunduar

IT ose Telekomunikacion – Teknik i telekomunikacionit

Kërkojmë t‘i bashkohet ekipit tonë një person me atribute të larta, pozitiv, me integritet, dinjitet dhe profesionalizëm.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Tekniku duhet të jetë profesional, me përvojë, i besueshëm dhe i aftë që t’i kryej detyrat e dhëna dhe detyrat shtesë në mënyrë profesionale dhe brenda periudhës së pranueshme kohore.
 • Të jetë në gjendje të kryej instalime dhe riparime te ndryshme ne lëmine e IT-së dhe telekomunikacionit.

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Aftësi të mira komunikuese në të shkruar dhe në të folur;
 • Efikas/e në punë ekipore;
 • Duhet të përdorë maturinë në punë dhe gjatë detyrës me njerëz;
 • Duhet të jenë të motivuar dhe me etikë të lartë pune.
 • Tëketë njohuri të paketës MS Office;
 • Të njohë standardet e cilësisë së shërbimeve në IT
 • Të ketë njohuri bazike në gjuhët programuese dhe rrjetave kompjuterike
 • Te ketë aftësi te mira fizike
 • Të ketë vetiniciative, ambicie, besnikëri dhe konfidencialitet.
 • Patentë shoferi – Kategoria B (e preferueshme)
 • PËRPARËSI NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE
 • Kusht të jetë student/e ose me Bachelor të përfunduar

Mirëmbajtëse

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pastron hapësirat e brendshme të kompanisë, angazhimi sipas marrëveshjes gjatë intervistës.

Për të aplikuar, ju lutem dërgoni CV-në tuaj dhe letrën motivuese në email- in: [email protected]

Data e fundit për aplikim është 15.01.2023

Vërejtje:

 1. Vetëm kandidatet që përmbushin kërkesat do të ftohen për intervistë.
 2. Puna fillimisht do të përfshijë praktikë me pagesë
 3. Pas praktikës mundësi punësimi për ata që tregohen më të suksesshëm gjatë praktikës.
 4. Në rast se përzgjidheni ju do të keni një vend pune të këndshëm dhe të respektueshëm.

JU UROJMË SUKSESE NË KONKURIM!

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134