FTESË PËR OFERTË
Skaduar
SOS Fshatrat e Fëmijëve
Prishtinë
Ftesë për Ofertë
Full Time
Përshkrimi

FTESË PËR OFERTË

Fondacioni SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar.

SOS Fshatrat e Fëmijëve fton kompanitë e specializuara për:

Hartimin e modulit të trajnimit “Format e mbrojtjes dhe llojet e shërbimeve sociale, duke përfshirë nën modulet për Strehimin Familjar, Strehimin Rezidencial, Kujdestarinë dhe Adoptimin” dhe organizimin e punëtorisë/ trajnim ToT.

Termat e referencës mund të shkarkohen në linkun: KLIKONI KETU

Ofertuesit e interesuar mund t’i dërgojnë dokumentet dhe ofertën e bashkangjitur në email adresën: procurement1@soskosova.org deri me datën: 15.12.2022

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3464
194
944
2806