Agjent/e të Thirrjeve
  • +38349972700
  • marketing@albaconnect.com
6 ditë
Alba Connect SH.P.K
2
Full Time
Prishtinë
Call Center
Banner
Përshkrimi

Kërkohen 2 Agjent/e të Thirrjeve për punë në Departmentin e Call Center në Alba Connect. Konkursi i hapur deri më 30 Nëntor 2021.

Përshkrimi i pozitës:
Puna ka të bëjë me prezentimin, shitjen dhe përkrahjen e produkteve/shërbimeve për klientë jashtë Kosovës.

Alba Connect SH.P.K:
   • Kompani serioze me bazë stabile në treg
   • Kontrata e rregullt në përputhje me ligj
   • Paga me korrektësi të plotë
   • Pagesa e rregullt e kontributeve dhe pensionit
   • Mundësi në ngritje profesionale
   • Ambient kreativ i punës
   • Staf serioz dhe i respektueshëm

Kushtet:
   • Mosha 24-30 vjeçare
   • Aftësi komunikimi verbal dhe drejtëshkrimor në gjuhën shqipe (gjuhët tjera plus i madh)
   • Gatishmëri të punoni gjatë vikendit dhe festave
   • Korrektësi dhe mirësjellje në punë dhe kolektiv
   • Përvojë paraprake në call center

Detajet e pozitës:
   • Orari: 5 ditë pune (18:00-22:00)
   • Lokacioni: Puna zhvillohet në zyrë
   • Pauza: 30 minuta
   • Gjuha: Shqip
   • Puna provuese: 2 javë
   • Paga startuese: 170 EUR (neto)


Për të aplikuar, dërgoni CV-në dhe informatat tjera përcjellëse në faqen albaconnect.com

Pas përzgjedhjes së kandidateve, do t'ju lajmërojmë përmes emailit dhe telefonit për datën/kohën e intervistës.

E-mail:  callcenter@albaconnect.com
Viber/WhatsApp:  +383 49 97 27 00
Web:  albaconnect.com
Facebook/Instagram:  @albaconnect

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !