Gazetare dhe Kameraman
  • +38349972700
  • marketing@albaconnect.com
6 ditë
Alba Connect SH.P.K
2
Full Time
Prishtinë
Media
Banner
Përshkrimi

Kërkohen studente të gazetarisë dhe të filmit për praktikë me mundësi punësimi në Departmentin e Marketingut.

Përshkrimi i pozitës:
Puna ka të bëjë me krijimin, moderimin dhe realizimin e programeve televizive për publikim online. Konkursi është i hapur deri më 30 Nëntor 2021.

Alba Connect SH.P.K:
   • Kompani serioze me bazë stabile në treg
   • Kontrata e rregullt në përputhje me ligj
   • Paga me korrektësi të plotë
   • Pagesa e rregullt e kontributeve dhe pensionit
   • Mundësi në ngritje profesionale
   • Ambient kreativ i punës
   • Staf serioz dhe i respektueshëm

Përgjegjësitë:
   • Bashkëpunon me stafin për ideimin, krijimin dhe moderimin e materialeve për program televiziv
   • Bënë regjistrimin e materialeve

Kushtet:
   • Kreativitet, origjinalitet dhe vullnet në punë
   • Njohuri kërkime/studim të temave të ndryshme
   • Shkathtësi të mira komunikuese dhe prezantuese
   • Interesim të mësoj dhe të përshtatet në ekipin e kompanisë
   • Korrektësi dhe mirësjellje në punë

 

Për të aplikuar, dërgoni CV dhe linkun e portfolios në e-mail. Mos harroni të shkruani pozitën në "Subject".

Pas përzgjedhjes së kandidateve, do t'ju lajmërojmë përmes emailit dhe telefonit për datën/kohën e intervistës. Ju lutemi kontrolloni emailin dhe përgjigjuni në thirrjen tonë.

E-mail:  marketing@albaconnect.com
Viber/WhatsApp:  +38349972700
Web:  albaconnect.com
Facebook/Instagram:  @albaconnect

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !