Njoftim E-prokurimi
Skaduar
KEP Trust
Prishtinë
Te tjera
Full Time
Përshkrimi

NJOFTIM PËR OPERATORET EKONOMIK

Ju njoftojmë se

KEP Trust ka zhvilluar platformen online të prokurimit “e-prokurimi”, përmes

së cilës do të zhvillohen të gjitha aktivitetet e prokurimit.

Andaj ju ftojmë që të aplikoni për regjistrim dhe aprovim të llogarise, përmes adreses:

https://e-prokurimi.keptrust.org

Për informacione shtesë ju lutemi drejtohuni në email adresen:

prokurimi@keptrust.org

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771