Punëtor në Autolarje Vetshërbyese
  • 038 535 057/038 536 059
Skaduar
Petrol Company
Fushë Kosovë
Logjistike
Përshkrimi

Konkursi mbetet i hapur deri me datë 31/01/2023.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në email adresën [email protected] të aplikojnë në zyret
tona në Fushë Kosovë apo përmes webfaqes www.petrolcompany.biz

Për më shumë informata na kontaktoni në 080080088.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134