Punëtor në autolarje (2)
  • 044556514
6 ditë
Bushgegu
Fushë Kosovë
Logjistike
Full Time
Përshkrimi

Autolarje Bushgegu shpall konkurs pune për këtë pozitë:

  • Punëtor në autolarje (2 pozita)

Detyrat:

  • Larja e veturave, kombi etj.

Orari: I plotë

Të interesuarit mund të lajmërohen në këtë numër telefoni: +383 44 100 070 (edhe Viber)

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770