Vende të lira pune (6)
  • /
Skaduar
APAK SH.P.K
Prishtinë
Inxhinieri
Përshkrimi

Për projektet e radhës së Kompanisë kërkojmë Kolege dhe Kolegë në drejtimet:

1) Inxhinier i Elektros x 2

  • Diplomë universitare
  • Njohuri me AutoCad dhe E-planing

2) Inxhinier të Hidros x 1

  • Diplomë universitare
  • Njohuri me AutoCad

3) Programer në fushën softuerike x 1

  • Njohuri në Gjuhet Phyton dhe JavaScript

4) Programer në fushën harduerike x 1

  • Njohuri me Java

5) Planner

  • Njohuri të punës me AutoCad dhe pv-Sol

CV mund ti dërgoni në [email protected] ndërsa në Subject ju lutemi ta shenoni titullin e pozitës.

Ju mirëpresim.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5624