SHITËS/E NË AUTOPJESË (4), SHOFER/E TERENI (6)
7 ditë
AutoPasion
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Autopasion Shpk është kompani lider e shitjes me shumicë në sektorit e Autopjesë, Goma, Vajra dhe Bateri me brendet më prestigjioze botërore. Operojmë në Kosovë dhe Shqipëri në qytetet kryesore.
Autopasion shpallë vende të lira Pune për qytetet e PRISHTINËSPRIZRENIT dhe FERIZAJIT

POZITAT:
1. SHITËS / E NË AUTOPJESË – 4 vende
2. SHOFER / E TERENI – 6 vende


Kualifikimet e kërkuara:
• Të ketë të përfunduar njërin nga fakultetet e ekonomisë/biznesit (pozita 1)
• Të ketë të përfunduar shkollën e mesme (pozita 2)
• Të ketë përvojë në pozitën përkatëse;
• Të ketë integritet personal;
• Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
• Shkathtësi komunikuese;
• I/E gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;
• I/E gatshëm të punoj nën presion të punës;
• Të jetë fleksibil;
• Të jetë banor/e i/e I QYTETIT QË APLIKON
Ofrohen Kushte të mira pune si dhe kontratë afatgjate.

Vërejtje:
CV-ja të dërgohet me FOTO dhe përmes e-mail adresës: apliko@hotmail.com
Në “SUBJECT” të shënohet pozita dhe qyteti për të cilën aplikoni.
(Nëse nuk përfillen kushtet e mësipërme, nuk do të shqyrtohet aplikimi)

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771