Teknik Elektrik (m/w/d)
  • /
7 ditë
Agentur Kasper
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Teknik Elektrik (m/w/d)

Përshkrimi

Agentur-Kasper bashkëpunon me Kompani të mesme dhe të mëdha në të gjithë Evropën.

Emri yn qëndron për Dialog kompetent me Klientët dhe garanton mbështetje individuale, profesionale. Ne arrijmë besueshmërinë dhe motivimin përmes vlerësimit të Punonjësve tanë, si dhe pagës solide dhe të ndershme.

Kërkohen 2 Punëtor Teknik-Elektrik

Vendi i punës: Speyer apo Bad Salzungen / Gjermani

Detyrat:

  • Ju punoni ngushtë me partnerët dhe klientët tanë dhe së bashku krijoni zgjidhje të plota për klientët tanë
  • Planifikimi i komutuesit me tension te ulet bazuar ne specifikat e klientit (Niederspannungsschaltanlagen)
  • Zhvillimin e metejshem te Wallbox
  • Njohuri te sistemit Photovoltaik

Kualifikimet:

  • Eksperience pune në profile te ngjashme zbatimi;
  • Njohuri të elementeve bazë të sistemit elektrik;
  • Njohuri të rregullores së sigurimit teknik;
  • Aftesi kompetente në instalime elektrike, në kontroll dhe mirëmbajtje
  • Njohuri të gjuhes Gjermane në nivelin B1 apo më shumë

Të interesuarit qe i plotesojne kushtet e kerkuara mund ta dërgojn CV-in e kompletuar përmes Email: s.rexha@personamobile.de mundësisht në gjuhën gjermane.

Për shkak të numrit të madh të aplikimeve, emailet pa CV të kompletuar dhe pa njohuri të gjuhës Gjermane nuk mund të merren parasysh. Falemnderit për mirëkuptim.

Agentur Kasper GmbH i.G.

Heinrichstrasse 64

36043 Fulda

Geschäftsführer: Marco Kasper

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770