Agjent i Shitjes në Prishtinë
7 ditë
Quaranta
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Quaranta shpall konkurs për pozitën "Agjent i Shitjes" në terren

Kompania GM Albania L.L.C. , e regjistruar ne ARBK me numer identifikues 811365750 me qender ne Prishtine , ushtron aktivitetin e saj ne fushen e tregetimit te kafes “Quaranta”, e te produkteve te saj , te nje cilesie te larte Italiane, qe operon per rreth 3 vite ne tregun e kosoves dhe e shtrire ne te gjitha regjionet e saj.

Mbeshtetur ne kerkesat e vazhdueshme e zhvilluese te zgjerimit te kompanise GM Albania, afrojme, bashkepunim me agjente te subjekteve te ndryshem qe ushtrojne aktivitet ne fushen e ; Hotelerise , Lokale Bar kafe,pompa benzine, Supermakete etj.Kompania disponon te gjitha bazen materiale ; sherbimet e marketingut , serviset dhe me stafin e saj te specializuar per punimet e nevojshme te montimit e menaxhimit

  • Kandidati do te ishte favorit i mire po te kete eksperience ne kete fushe
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe të jetë bashkëpunues
  • Të promovoj brendin e kafesë "Quaranta" dhe të posedoj aftësi negociuese
  • Të kete ego per realizimin e detyrave dhe planin e kompanisë
  • Të krijoj kontakte të reja për bashkëpunime me lokalet dhe baret në terren
  • Kandidati duhet të posedoj patente shofer "Kategoria B"
  • Pagesa e kënaqshme + bonuse

Kontakti:
Mund të dërgoni CV-në tuaj në gmalbania19@gmail.com,

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771