Menaxher, Zv.Menaxher, Furnizues, Sektorist/e, Arkatare, Depoist
11 ditë
Super Viva
Gjakovë
Menaxhment
Full Time
Përshkrimi

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund te dërgojne CV-në dhe dokumentet tjera përcjellëse në e-mail adresën: hr@super-viva.com

Tel - 048 902 224

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770