Zyrtarë Policorë
  • 192 ose 038 550 999
Skaduar
Policia e Kosovës
Mitrovicë
Te tjera
Full Time
Përshkrimi

Aplikacioni i plotësuar së bashku me dokumentet tjera mund dërgohet fizikisht në stacionin më të 2 afërt të Policisë ose të dërgohet përmes postës elektronike (email) në adresën: rekrutimi@KosovoPolice.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770