MENAXHER I POSTËS SË SHPEJTË DHE LOGJISTIKËS QENDRORE
9 ditë
THAÇI GROUP
Prishtinë
Menaxhment
Full Time
Përshkrimi

Të interesuarit të dërgojnë aplikacionin dhe CV-në, për punësim përmes email-it: elzakrasniqi@thacigroup.com apo të kontaktojnë në numrin e telefonit: +383 46 108 109

Vetëm kandidatët të cilët plotësojnë të gjitha kërkesat do të ftohen në intervistë.

(Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur)

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771