ANALIST PËR INVESTIME DHE RISK/ANALISTA ZA INVESTICIJE I RIZIK (ALB/SRB)
2 ditë
Fondi i Kursimeve Pensionale i Kosovës
Prishtinë
Financa
Full Time
Përshkrimi

ALB

SRB

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë biografinë (CV-në) e tyre, së bashku me letrën motivuese, përmes emailit në: recruitment@trusti.org ose në zarf të mbyllur përmes postës në adresën: Rr. “Agim Ramadani” Nr. 182-184, 10000 Prishtinë, me titull: “Analist për investime dhe risk”.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770