SPECIALIST/E TË SHITJES DHE ZHVILLIMIT TË BIZNESIT PËR PAGESA DIGJITALE
Skaduar
IBAS
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

IBAS sh.a. është duke rritur atraktivitin e pagesave digjitale për palë të treta, si institucionet publike, kompanitë publike, kompanitë e sigurimeve, pagesave në ueb faqe (eCommerce ose Payment gateway) dhe pagesave në dyqane. Për të arritur këto objektiva shpallë konkurs për:

SPECIALIST/E TË SHITJES DHE ZHVILLIMIT TË BIZNESIT PËR PAGESA DIGJITALE

Detyrat dhe përgjegjegjësitë kryesore:

 • Identifikimi i mundësive të reja të biznesit;
 • Ndërtimi i marrëdhënieve me klientët;
 • Zhvillimi i strategjisë së shitjes dhe zhvillimit të biznesit;
 • Implementimi në praktikë i strategjisë dhe planit të veprimit;
 • Mbledhja dhe raportimi i të dhënave:
 • Zgjerimi, trajnimi dhe mentorimi i stafit të shitjes;
 • Të tjera, të natyrës së funksionit që mban.

Kriteret e përzgjedhjes:

 • Mbi tre (3) vjet përvojë pune në shitje;
 • Kualifikim shkollor, Bachelor në fushat që mbulojnë poziten;
 • Aftësi të buta dhe analitike;
 • Njohje e gjuhës angleze ose gjuhes gjermane.

Aplikimi bëhet duke dërguar CV dhe një letër motivuese (jo standarde) se pse duhet të iu punësojmë në pozitën për të cilen aplikoni në info@ibas.world para datës 25 janar 2023.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771