Shitës Ambulant
 • +383 (0) 38/733- 377
3 ditë
Kosmonte Foods Sh.P.K
Ferizaj Gjilan Mitrovicë Pejë Prishtinë Prizren
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Ndërmarrja Importuese dhe Shpërndarëse “Kosmonte Foods Sh.p.k.”, me seli në: Rr. e Antenës, Harilaq, Fushë Kosovë, Tel: +383 (0) 38/733- 377 shpall konkurs për:

Pozita: Shitës Ambulant për qytetet:

Prishtinë, Prizren, Ferizaj/Gjilan, Pejë, Mitrovicë

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Bën viztat në teren në bazë të planit të caktuar nga kompania;
 • Përgjegjës për marrje të porosive dhe shitje të produkteve;
 • Prezaton artikujt e rinjë tek të gjithë blerësit të cilët i viziton;
 • Kontribuon në vazhdimësi për zhvillimin e shitjes dhe gamës së produkteve;
 • Menaxhon me tregun/pikat shitëse në atë mënyrë që në asnjë moment të mos ketë mungesë të produkteve;
 • Menaxhon dhe vlereson sasitë e porosive me qëllim të shmangies së mungesës së produkteve, apo mbingarkimin e tepërt të pikave shitëse;

Kualifikimet e kërkuara

 • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar shkollën e mesme;
 • Të jenë të shkathët, fleksibil, komunikativ dhe këmbëngulës në arritjen e qëllimeve të shitjes;
 • Të kenë aftesi të mira të menaxhimit të kohës, planifikimit dhe organizimit të punës;
 • Të kenë aftësi të mira komunikuese dhe negociuese;
 • Duhet të kenë njohuri bazike të tregut, artikujve dhe brendeve që dominojnë;
 • Të posedojnë patentë shofer të kategorise C1 ose C;
 • Preferohet 1 vit përvojë pune në shitje.

Të gjithë kandidatët e interesuar, inkurajohen të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postes elektronike: apliko@kosmontefoods.com.

Në subjekt duhet të shënohet Pozita për të cilën aplikoni si dhe Regjioni.

Vetëm kandidatët potencial të përzgjedhur për plotësim pozite, do të kontaktohen për intervistë.

Konkursi mbetet i hapur deri më 31.01.2023.

Për më tepër informacione rreth Ndërmarrjes Kosmonte Foods, mund të kërkoni në website-in: www.kosmontefoods.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770