Vende të lira pune (20)
 • 045 600 446
 • shkallashehu@gmail.com
16 ditë
NTP Shehu
20
Full Time
Drenas
Prodhimtari
Banner
Përshkrimi

Fabrika për përpunimin e shkalleve  nga druri “ SHEHU N.T.P” ne Parkun e Biznesit- Komoran, shpall konkurs për vende të lira pune si:

1.Mjeshtër ne sektorin e përpunimit te drurit (3)

Kualifikimet:

 • Aftësi dhe pergjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e produktëve të drurit duke përdorur makineri të avancuara, vegla dore
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Preferohet te ketë përvoje pune

2. Ndihmes mjeshter ne sektorin e perpunimit te drurit (3)

Kualifikimet:

 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

3.Montera (5)

Kualifikimet:

 • Aftësi për montim  te produkteve te drurit si dhe matjet në teren
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Preferohet te ketë përvoje pune

4.Punetor ne sektorin e lyerjes (3)

Kualifikimet:

 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Preferohet te kete pervoje pune

5. Mjeshter ne sektorin e perpunimit te metalit (3)

Kualifikimet:

 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Preferohet te kete pervoje pune

6.Ndihmes mjeshter ne sektrorin e perpunimin te metalit (3)

Kualifikimet: 

 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Të interesuarit te dergojn CV ne Email: shkallashehu@gmail.com

Kontaktoni në numrat:  045 600 446 dhe 045 600 975

Afati i fundit per aplikim: 22 Dhjetor, 2021

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !