Institutional consultancy for development Child Rights Monitoring Portal
  • +383 (0) 38 410 243
Skaduar
UNICEF in Kosovo
Prishtinë
Ftesë për Ofertë
Full Time
Përshkrimi

About

Re-Advertisement: UNICEF in Kosovo is seeking for an Institutional consultancy for development Child Rights Monitoring Portal.

UNITED NATIONS CHILDREN'S FUND (UNICEF) Wishes to invite you to submit a proposal for the development of the Child Rights Monitoring and reporting portal comprised of narrative reporting and the child data dashboard for progress monitoring and reporting on the situation of children and youth in Kosovo.

  • The interested companies (institutions) should prepare their proposal in line with attached pdf document (download document).
  • Deadline for submission: 27.01.2023 by 15:00 o’clock.
  • Offers received after the set deadline will be disqualified.
  • Financial proposal must be exclusive of VAT and other applicable indirect taxes
  • All correspondence, notifications, and requests for clarifications in relation to this RFQ shall be sent to UNICEF Pristina e-mail: prishtina@unicef.org.
  • Offers are to be submitted:

Option 1: via sealed envelopes at:

United Nations Children’s Fund (UNICEF)

Ramiz Sadiku Building, “Ukshin Hoti” Street, nr. 120, Entrance C3/2a (UNICEF Office - 6th floor), 10000, Prishtina, Kosovo

Option 2: via email at: prishtina@unicef.org

Files available for download: CLICK HERE

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770