Shitëse për Parfumeri/Concept Store (3)
14 ditë
EAU D'AMOUR - CONCEPT STORE
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Kompania

Eau D'Amour operon nga viti 2015 në Shqipëri në fushën e parfumeve (niche) të vecantë dhe ekskluzive. Zgjerohet në Kosovë me një Concept Store ku pervecse do të ketë një shumëllojshmëri në brande parfumesh ekskluziv, do të ketë edhe një numër të vogël artikujsh mode dhe vepra arti.

Vendodhja: Prishtinë (Prishtina Mall)

Kriteret e kërkuara:

  • Të ketë eksperiencë pune.
  • Të jetë njohëse e mirë e gjuhës Angleze
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese
  • Të informoj klientin për produkte të ndryshme dhe të japi sugjerime sipas kërkesave të klientit
  • Të respektoj kodin dhe etikat e veshjes dhe të sjelljes që do caktohen paraprakisht në ambjentin e punës
  • Të mbaj pastër ambjentin sipas standarteve që do të caktohen nga kompania.
  • Të jetë kreative dhe e gatshme për të zgjidhur probleme të ndyshme që mund të krijohen gjatë punës.
  • Të jetë e gatshme për trajnime nga përfaqësues të brandeve të ndryshme.
  • Të jetë dashamirëse e Artit (bonus)

Rroga: Shumë e mirë.

Personat e interesuar të dergojnë CV e tyre në: Eaudamour@outlook.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770