Vende të lira pune - Prishtina Mall
  • Jo Publik
Skaduar
Interex
Prishtinë
Logjistike
Full Time
Përshkrimi

Menyra e aplikimit: Online ose dergoni CV ne e-mailin: hr@interex-supermarket.com si dhe mund te aplikoni fizikisht ne piken Interex Lipjan.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771