Recepcioniste
  • +383-49-180-013
  • estemedbeautycenter@gmail.com
29 ditë
Estemed - Qendra Estetike
1
Full Time
Prishtinë
Recepsion
Banner
Përshkrimi

ESTEMED BEAUTY CENTER 

Hap konkurs pune
Recepcionite 

Kriteret:
• Nivel shumë të mirë të gjuhës turke (në të shkruar dhe të folur
• Perkthimin e dokumenteve nga Gjuha Turke në Gjuhën Shqipe dhe anasjelltas
• Të ketë përvojë pune
• Aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese
• Fleksibil për të punuar
• Mosha 22/30 vjeqare
• Ushtron detyra lidhur me recepcionin duke i zbatuar udhëzimet nga mbikëqyrësi
•  Aftësi për kryerjen e detyrave 
• Aftësi komunikative dhe iniciativë në punë
• Gatishmëri për të bashkëpunuar me personelin 

Të interesuarit të dërgojnë CV në: estemedgrup@gmail.com


Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të ftohen për intervistë pranë zyreve tona. 

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !