Expert për brendin LA MER – Divizioni Kozmetikë
0 ditë
ORBICO Sh.p.k
Prishtinë
Te tjera
Full Time
Përshkrimi

Orbico është distributor kryesor në Evropën Juglindore, kompani rajonale me biznes në 20 vende. Ne kemi më shumë se 7500 të punësuar dhe menaxhojmë më shumë se 200 marka globale dhe lokale. Për të mbështetur rritjen e biznesit tonë në Kosovë ne po kërkojmë kandidatë entuziast, të besueshëm dhe të orientuar në rezultat për pozitën e:

La Mer Expert për brendin LA MER – Divizioni Kozmetikë

(Ky pozicion është punë me orar të plotë)

Kualifikimet:

 • Të ketë aftësi të mira komunikimi, aftësi për bashkepunim në ekip
 • Aftesi për zgjedhje të problemeve
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze (E obligueshme), serbo kroate (Opsionale)
 • Përvojë pune në shitje dhe aktivitete promovuese
 • Njohuri bazike të punës në kompjuter (Excel, Word, PowerPoint)
 • Të ketë aftësi inovative,kreative dhe njohuru ne social media
 • Leje të vozitjes Kategoria B ( opsionale)

Përfitimet e aplikanteve:

 • Trajnimi dhe mbështetja fillestare
 • Pozicion sfidues në mjedis dinamik
 • Mundësi për rritje personale dhe profesionale
 • Page konkurruese në përputhje me rezultatet tuaja

Përshkrimi i punës dhe detyrat:

 • Të sillet në mënyrë profesionale
 • Shitja e produkteve dhe planifikimi për stokun tek blerësi sipas udhëzimeve dhe sipas rregullave të përcaktuara sidhe njoftimi i blerësit me mënyren e shitjes
 • Raportimi mujor për performance
 • Bën informimin e blerësve (çmimet, aksionet promocionale, informacione për produktet e reja në treg, etj.)
 • Zgjerimin aktual të klienteve, krijimin e bashkëpunimit me klient të rinj
 • Përpunimin e raporteve të kërkuara nga menaxheri

Ne dëshirojmë të plotësojmë pozicionin sa më shpejt të jetë e mundur. Konkursi do të jetë i hapur nga data 13 Janar 2023, dhe afati i fundit për marrjen e aplikacioneve është 28 Janar 2023.
Ne inkurajojmë kandidatët e kualifikuar për këte pozitë që të dërgojnë një CV dhe një letër motivuese jo më vonë se 28 Janar 2023 në:

info.ks@orbico.com

Vetem kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Të gjitha aplikacionet do të mbahen me konfidencë të plotë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771