Shitës/e të produkteve (3), Punëtor/e Administrativ/e (1)
10 ditë
ARITECH SH.P.K.
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Kompania “Aritech” Shpk që operon në tregun e IT-së prej 10-të vitesh, në adresën Magjistralja Prishtinë-Lipjan Km 10, përballë QMI-së shpall konkurs për këto vende pune:

  • 3x Shitës/e të produkteve (të kenë të kryer fakultetin – niveli Bachelor, të ketë njohuri të gjuhës angleze).
  • 1x Punëtor/e administrativ/e (të ketë mbaruar shkollimin e lartë, të ketë njohuri të gjuhës angleze, të ketë experiencë në punët administrative)

Për më shumë informata, na shkruani në email apo nëse shprehni interesin tuaj për aplikim, dërgoni CV-në në mail-in: shqipridona@aritech-ks.com

 

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3467
197
944
2807