Kryeshef Ekzekutiv/Glavni Izvrsni Direktor (ALB/SRB)
Skaduar
Kompania Regjionale e Ujitjes Radoniqi - Dukagjini Sh.A
Gjakovë
Menaxhment
Përshkrimi

Dokumentacioni i kompletuar te dorezohet ne zarf te mbyllur ne adresen zyrtare Objekti administrativ KRU Radoniqi-Dukagjini Sh.A. qe gjendet ne Gjakove rruga e UCK-se p.n.

Konkursi mbetet i hapur tridhjete dite kalendarike, afati i fundit per aplikim eshte data 15/02/2023 deri ne ora 16:00.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5827
101
1356
5623