PUNËTOR NË DEPO
  • Jo Publik
3 ditë
Burger King
Prishtinë
Depo
Full Time
Përshkrimi

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në e-mail adresën: jobs@burgerking.al deri më datë 31.01.2023

Ju lutem cekeni në titull - Punëtor në depo.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771