Agjent/e Tregtar/e
3 ditë
Bimer Group
Fushë Kosovë Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Firma: Bimer Group SHPK

Lokacioni: Fushe Kosove, Prishtinë

Email: bimergroup@hotmail.com

Konkurs

Numri i Pozitave: 1

Kohëzgjatja e konkursit: 16.01.2023-31.01.2023

Agjent/e Tregtar/e

Dokumentacioni i nevojshëm

 • Të ketë diploma të shkollës së mesme - e domosdoshme
 • Patent Shoferi dhe përvoja në ngasjen e veturës – e domosdoshme
 • Personat me përvojë pune në lëmi të ngjajshme do të kenë përparësi, (deshmitë e punësimit)
 • Duhet të ketë aftësi komunikuese
 • Të jetë i/e afërt me kolegët dhe klientët

Detyrat e punës

 • Të realizoj prezentimin dhe shitjen e produkteve kozmetike (Aura Cosmetics) dhe higjenike në përpikat e shitjes sipas planit të shitjes
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur dhe grupore.
 • Të jetë në gjendje të zhvillojë dhe mirëmbajë strategjitë e shitjes në mënyrë produktive .
 • Të jetë i/e aftë për dhënien e ideve dhe planeve që mund të ndikojn për rritjen e shitjeve.
 • Të jetë në gjendje të menaxhojë shitjet dhe të shkruaj raporte për gjendjen e tregut në terenin e tije-saj.
 • Të vlerësojë hulumtimet e klientëve, rrethanat e tregut, të dhënat e konkurrencës dhe implementimin e planit të marketingut me ndryshime ashtu siç është e nevojshme.
 • Të punojë ngushtë dhe të bashkpunojë me menaxhmentin e kompanisë dhe ti mbajë ata të informuar me çdo gjë lidhur me progresin & shitjen.

Të intresuarit mund të aplikojnë në e-mail adresën: bimergroup@hotmail.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770