Shofer Kategoria “C“
  • 0800 30 300
Skaduar
ELKOS SH.P.K
Prishtinë
Transport
Full Time
Përshkrimi

KONKURS PUNE

VENDE TË LIRA PUNE: Shofer Kategoria “C“

LOKACIONI: Depo Filiale Prishtinë

KRITERET PËR PUNËSIM

  • Preferohet Diplomë e Shkollës së Mesme
  • Të ketë njohuri për mjetet transportuese të kategorisë C
  • Të ketë njohuri të territorit të Kosovës
  • Të posedojë patent shofer të kategorisë C

BENEFITET

  • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
  • Sigurimi shëndetësor
  • Pagesë të rregullt
  • Orar të rregullt
  • Trajnime adekuate për pozitë

Të ardhurat personale fillestare janë 450 euro Bruto duke vazhduar me vlerësim dhe avancim afatgjatë.

Procesi i Aplikimit

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes:

Web faqes: www.etc-ks.com apo duke dërguar CV-në tuaj me aplikacion në zyret e Depo Filiales Prishtinë si dhe në email adresen: apliko@elkosgroup.com !

Konkursi mbetet i hapur nga data: 17.01.2023 - 25.01.2023

Për informata shtesë mund të thërrisnin në numrin pa pagesë: 0800 30 300

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771