Roje Fizike, Patrullë Intervenuese, Operator i Mbikëqyrjes Elektronike/Video Vëzhgimit, Roje i Transportit të Parave të Gatshme, Teknik i Montimit
 • 049/964-618
Skaduar
Besa Security
Ferizaj Lipjan Pejë Prishtinë Prizren
Sigurim Fizik
Përshkrimi

Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës së kompanisë, BESA SECURITY njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm.

1.Roje Fizike

 • Prishtinë
 • Lipjan
 • Obiliq
 • Prizren
 • Pejë

2. Patrullë Intervenuese

 • Prishtinë
 • Pejë
 • Prizren
 • Ferizaj

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Dëshminë e kualifikimit shkollor
 • Kopjen e letërnjoftimit
 • Certifikatën shëndetësore
 • Certifikatën që nuk jeni nën hetime nga Gjykata
 • Vërtetimin se nuk keni dosje penale nga Policia.
 • Certifikatën që dëshmon se nuk është marrë zotësia e veprimit

3. Operator i Mbikëqyrjes Elektronike/Video Vëzhgimit

 • Prishtinë

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Dëshminë e kualifikimit shkollor
 • Kopja e letërnjoftimit
 • Certifikatën shëndetësore
 • Certifikatën që nuk jeni nën hetime nga Gjykata
 • Vërtetimin se nuk keni dosje penale nga Policia.
 • Certifikatën që dëshmon se nuk është marrë zotësia e veprimit

4. Roje i Transportit të Parave të Gatshme

 • Prishtinë

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Kopja e letërnjoftimit
 • Kopja e patent shoferit
 • Certifikatën që nuk jeni nën hetime nga Gjykata
 • Vërtetimin se nuk keni dosje penale nga Policia.
 • Dëshminë e kualifikimit shkollor

5. Teknik i Montimit

 • Prishtinë

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Dëshminë e kualifikimit shkollor
 • Kopja e letërnjoftimit
 • Kopja e patent shoferit
 • Certifikatën që nuk jeni nën hetime nga Gjykata
 • Vërtetimin se nuk keni dosje penale nga Policia

Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepsioni në Besa Security).

CV dhe dokumentet përkatëse mund t’i dergoni në emailin [email protected] te rubrika SUBJEKT të ceket

“Emri, mbiemri dhe pozita për të cilën aplikoni”

VËREJTJE:

Të gjithë ata që i plotësojnë kushtet, do të ftohen në intervistë, menjëherë pas aplikimit!

Pas intervistës, të intervistuarit do të njoftohen për nxjerrjen e dokumenteve të sipërcekura të nevojshme për secilin kualifikim!

Aplikacionet për këto pozita pranohen deri në ditën e Premte, 30 janar 2023, ora 16:00.

Adresa për aplikim: Zyra Qendrore e Besa Security (Rr. Jusuf Gërvalla nr. 64, Emshir, Prishtinë).

Telefoni kontaktues: 049/964-618

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5867
101
1363
5673