Vozitës - Kategoria B
Skaduar
MEDRUPLAST
Prishtinë
Transport
Full Time
Përshkrimi

Vozitës me kategori B– Regjioni I Prishtines – Një (1) pozitë e lirë,

Përshkrimi i detyrave Vozitës:

  • Është përgjegjës për transportin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht;
  • Në bazë të porosisë të dërgojë sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar;
  • Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar, dhe mallin e dorëzuar te klienti;
  • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

Kualifikimet/Kërkesat

  • Të kenë së paku përgatitje të mesme shkollore;
  • Patent shofer Kategoria B;
  • Përpërsi kanë kanditatet me përvoj pune;
  • Aftësi të mira ne komunikim,shitje dhe negocim;
  • Është e preferuar me qenë banor i Regjionit përkatës

Pagesa: Shumë Konkuruese

Konkursi është i hapur dy jave nga data e publikimit

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-n, si dhe te percaktojne pozicionin për të cilën aplikojnë, ne email: info@medruplast.com; 045496000

Ju informojmë së vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5372
144
1299
4863