Agjente te thirrjeve (F) (5)
  • /
Skaduar
Marketing Center ALO
Prishtinë
Call Center
Përshkrimi

Qendra e marketingut "ALO" shpall konkurs per 5 vende pune.

  • Agjente te thirrjeve (F)

Kriteret:

  • Te kete aftesi komunikuse ne gjuhen shqipe per prezantimin e produkteve.
  • Perparsi kane ata qe kane nje komunikim te profesionalizuar, studenta te gazetrasi dhe letrsis.

Orari: Gjyem orari - prej ores 15:00-20:00

Te interesuarat te lajmerohen ne kete nr.tel. 048661655

Adresa: Idriz Gjilani LRR- 0188e Ora/ Kurriz -Dardani

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5624