Ftesë për Tender/Invitation to Tender (ALB/ENG)
12 ditë
AQH Project
Prishtinë
Ftesë për Ofertë
Full Time
Përshkrimi

Kompanitë e interesuara mund të kërkojnë dokumentacionin e tenderit, duke kontaktuar Zyrën e SWISS TPH-OJQ në Kosovë, përmes e-mail adreses: gani.surdulli@aqhproject.org , ku duhet ta kërkojn dosjen e tenderit dhe më pastaj dokumentacioni do ti dërgohet kerkuesit në menyrë elektronike/email.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770