Support on further developing the Water Information System in Kosovo
18 ditë
SKAT
Prishtinë
Ftesë për Ofertë
Full Time
Përshkrimi

Integrated Water Resources Management in Kosovo (IWRM-K) Program - Advertisements

Support on further developing the Water Information System in Kosovo
RFP 1-2023, published 17.01.2023, deadline 15.02.2023 (16h30 CET)

For more information, please click: https://skat.ch/jobs/

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771