Shites ambulantiv (3), Komercialist (1), Shofer me kategori C (1)
0 ditë
Water Group Kosova L.L.C
Prishtinë Prizren
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Kompania Water Group Kosova (Uji Crystal)

Shpall konkurs per keto vende te punes;

 1. Shites ambulantiv (3)
 2. Komercialist (1)/regjion i Prizrenit
 3. Shofer me kategori C (1)

Detyrat e punes;

 1. Prezantimi i produkteve ne markete(restaurante),dergesat e mallit,shitja e produkteve ne treg,mbajtja e kontakteve me bleres dhe vizitat e rregullta tek bleresit dhe pune te tjera qe caktohen nga eproret.
 2. Komercialisti eshte pergjegjes per marrjen e porosive ne terren,hapjen e pikave te reja per shitje,mbikyrja e produkteve te kompanise mrenda marketit,evidentimi i problemeve te terrenit,dhe pergjegjesi te tjera te cilat caktohen nga eproret.
 3. Dergimi i porosive neper pikat e kontraktuara,dhe pune te tjera te percaktuara nga eproret.

Kualifikimi i kerkuar per pozitat e shpallura;

 1. Se paku shkolla e mesme, pervoja ne shitje eshte obligative, njohja e terenit mrenda vendit, aftesite komunikuese ne nivel.
 2. Pervoje ne shitjen komerciale, Fakulteti ekonomik (opsionale), aftesi bashkepunuese me stafin e kompanise, si dhe kategoria B.
 3. Shkolla e mesme, Kategoria C, aftesi te menaxhimit te kohes.

Kushtet e punes sipas pozitave te shpallura;

 1. Pagë bazë + % ne shitje.
 2. Page konkuruese ne treg
 3. Page konkurusese ne treg

Ju mund te aplikoni ne emailin watergroupkosova@gmail.com ose permes numrave kontaktues; 046-333-334 dhe 046-303-333

Konkursi mbetet i hapur deri me daten 28/01/2023

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771