Asistente Administrative, Infermiere me licencë
22 ditë
Protekal KS
Prishtinë
Administrate
Full Time
Përshkrimi

Protekal Kosova është në kërkim të

  • Asistente administrative - kërkohet njohja e gjuhës angleze ose serbo-kroate.
  • Infermiere me licencë pune - kërkohet njohja e gjuhës angleze ose serbo-kroate.

Të gjithë të interesuarat të dërgojnë Cv në këtë email info@protekal.mk

Për informata shtesë +38345744440.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770